Wat wij doen

Cheiron heeft een scala van mogelijkheden die afzonderlijk en gecombineerd kunnen worden toegepast.

Reiki is oorspronkelijk afkomstig uit Tibet en Japan. Door Cheiron wordt Reiki toegepast als buitenzintuiglijke geneeswijze die de levensenergie van het universum verbindt met de levensenergie van de cliënt.

Shiatsu is een oude geneeswijze, afkomstig uit China en wordt door Cheiron gepraktiseerd als acupressuur op de meridianen om de levensenergie in de mens te activeren.

Mediumschap wordt door Cheiron uitgeoefend op verschillende niveaus: psychometrie, psychic readings, readings op grond van contact met de geestenwereld en automatisch schrift.

Psychotherapeutische programma’s en gesprekstherapie worden door Cheiron toegepast vanuit de psychologische, pedagogische en sociologische wetenschappelijke traditie en vanuit het antroposofische mensbeeld en de biografische ontwikkelingsgang.

Orthopedagogische ambulante behandelprogramma’s en opvoedingsondersteuning worden door Cheiron toegepast vanuit de antroposofische menskunde. Hierbij worden methoden en technieken uit de pedagogische en psychologische  wetenschap betrokken .