Cursussen

Bekijk hieronder het aanbod cursussen

Cursussen Reiki 1, 2, 3A en 3B
(Reiki-master)

Duur van de cursus: 2 dagen (weekend).

Reiki is oorspronkelijk afkomstig uit Tibet en Japan. Het is een buitenzintuiglijke geneeswijze die de universele levensenergie verbindt met de levensenergie van de cliënt.

Reiki is verdeeld over drie graden: Reiki 1, 2, 3a en 3b (de laatste twee vormen samen de Mastergraad). Reiki 1 is voor zelfbehandeling en voor behandeling van anderen (alle levensvormen) die fysiek aanwezig zijn. Reiki 2 is voor afstandbehandeling (dus voor anderen (alle levensvormen) die niet fysiek aanwezig zijn) en Reiki 3 is voor de mensen die Reiki willen gaan onderwijzen. Reiki wordt overgedragen via inwijding door een Reiki-master. Energetisch gezien worden de energiebanen in het lichaam geopend en ontdaan van obstakels, waardoor een verhoging van de ‘ki’ (= levensenergie) voor eigen genezing en voor genezing van anderen wordt ontvangen. Dat betekent dat het energieveld van de ingewijde sterker wordt en het zelfgenezend vermogen sterk wordt vergroot, waardoor ook het vermogen tot healing van anderen wordt geactiveerd.

Cursus intuïtieve ontwikkeling

Duur van de cursus: 6 dagen, frequentie 1x per maand.

Deze cursus is gericht op het versterken van – en het leren werken met - je intuïtie; het lezen van de energie van mensen die nog in leven zijn, het contact maken met je gidsen en het lezen van informatie uit foto's en voorwerpen aan de hand van allerlei verschillende technieken.

Cursus mediumschap

Duur van de cursus: 6 dagen, frequentie 1x per maand.

Deze cursus richt zich voornamelijk op de training van het mediumschap; dus op het leren afstemmen van je frequentie op de geestenwereld, waardoor je in contact komt met overledenen en boodschappen van hen doorkrijgt voor hun dierbaren die nog op aarde zijn, ondersteund door herkenbare informatie over bijvoorbeeld de wijze van overlijden, persoonlijkheid, werk, hobby, relatie e.d.. Deze afstemming en informatievergaring wordt getraind aan de hand van verschillende technieken.

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact met ons op!

TOP