Media

SINGLES Karin Goverde

Bekijk hieronder de diverse singles die Karin Goverde heeft uitgebracht.

WEET JIJ WAT LIEFDE IS?

De single “Weet jij wat liefde is?” is, zoals ook de engelse versie, te downloaden op iTunes. Dit lied vraagt aandacht voor de verschuiving van het heersende egocentrisch mensbeeld naar het sociocentrische mensbeeld.

WAAR BEN JE NU

Met deze opvallende single van Karin Goverde, geproduceerd door Emile Hartkamp & Norus Padidar, laat Karin haar veelzijdigheid zien en horen. De tekst en de muziek zijn door haarzelf geschreven. “Waar ben je nu” raakt je diep en is bedoeld als troost en steun voor mensen die een dierbare hebben verloren en om stil te staan bij wie je in de kern werkelijk bent.

HALLO

Deze single is bijzonder ten opzichte van de genres die Karin, dochter van levenslied-zanger Jan Boezeroen, in haar artiestencarrière zong. “HALLO” is de persoonlijke toets, die Karin geeft aan gebeurtenissen die als een rode draad door haar leven lopen. Het thema is bevrijding van pijn. Pijn in haar eigen leven en pijn in de wereld die haar omringt. In haar huidige therapeutische praktijk ontmoet zij veel verdriet dat lang in mensen kan voortleven. Soms kan de last zo zwaar lijken, dat mensen daaronder dreigen te bezwijken. Ook in de jaren dat zij in de jeugdinrichting werkzaam was zag Karin, welke pijnlijke gevolgen een gebrek aan liefde en veiligheid voor mensen kan hebben. Echter, haar eigen leven kent eveneens de emotionele pijn, de eenzaamheid en de depressie waar het lied over gaat. Karin draagt “HALLO” op aan alle mensen die zij deze worsteling heeft zien ondergaan en die hem hebben overwonnen, maar zeker ook – opdat hun strijd niet voor niets is geweest – aan alle mensen die hem hebben verloren en het leven hebben opgegeven. “HALLO” is een boodschap, die je raakt en die je stemt tot nadenken.

FILMFRAGMENTEN THEATERSHOW

Bekijk hieronder enkele fragmenten uit de theatershow van Karin Goverde.

Een kort fragment uit de theatershow van Karin Goverde. Ouders van Nederland; bescherm uw kinderen tegen deze maatschappelijke ontwikkeling. Waargebeurd!

Een kort fragment uit de theatershow van Karin Goverde. Cabareteske nadruk van de zinvolheid van geweld.

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact met ons op!

TOP