Transcendente healing

Wat is transcendente healing?

Als medium heeft Karin een hoogfrequente innerlijke resonantie. Door gebruik te maken van deze resonantie fungeert zij als tussenpersoon of als voertuig voor hoogfrequente spirituele healers uit de kosmos.

De transcendente healing vindt plaats in groepen van 6 – 10 personen.

De transcendente healing vindt plaats in groepen, omdat door middel van meditatie er een verhoogd verenigd veld van bewustzijn ontstaat wat ons ontvankelijk maakt voor de hoogfrequente trilling van de healers uit de kosmos.

Tijdens de transcendente healing ontstaat een verbinding tussen het hoogfrequente energieveld van Karin en de energievelden van de spirituele healers. Voor de ontvangers van deze healing wordt genezing mogelijk gemaakt doordat lage energie (fysieke en/of emotionele en/of mentale negativiteit in één of andere vorm) losgelaten wordt.

Tijdens de healing ervaar je een diepe vrede. Je voelt je kalm, ontspannen en comfortabel. Afhankelijk van je sensitiviteit kan je bewegingen voelen binnen het energieveld wat je fysieke lichaam als leven ervaart. De healing werkt na de sessie nog enige dagen in je door.

Waar kunnen we je mee helpen?

Neem contact met ons op!

TOP